California Walnut Commission tarafından 11 ve 28 Mayıs 2015 tarihlerinde Mövenpick Hotel İzmir ve Su Hotel Antalya’da düzenlenen etkinliklerde, bloggerlara cevizin sağlık ve beslenme avantajları anlatıldı ve Hotellerin Executive Chefleri bloggerlarla, ceviz konseptli yemek pişirme çalışması gerçekleştirdi.
Cevizin üretimi, dünyada ve Türkiye’deki kullanım alanları ile ilgili olarak bilgiler verilen etkinlikte , cevizin Türk tüketicileri tarafından sağlıklı, besleyici ve keyifli bir atıştırmalık olarak değerlendirildiği anlatıldı. Bu sağlıklı ve besleyici atıştırmalığı tüketmenin insan sağlığı için oluşturduğu 10 yararlı noktaya da değinildi. İşte o 10 önemli nokta;
Copyright © 2018 Tüm Hakları Saklıdır. Kaliforniya Cevizi
Sercotec Dijital Medya