1 su bardağı soyulmuş ve çekirdeği çıkarılmış olgunlaşmış armut, yarım cm kadar küplere kesilmiş 2/3 su bardağı kıyılmış ve kızartılmış California cevizi, 1/2 su bardağı sapları kesilmiş taze maydanoz
Hazırlanışı
Arpacık soğanlarını orta büyüklükte bir tavada 5 dakika boyunca yumuşayıncaya kadar orta ateşte pişirin. Arpayı ekleyin, 5 dk boyunca karıştırarak pişirmeye devam edin. Baharatları atın ve 1 dakika kadar daha karıştırarak pişirin.
Et suyunu ekleyin ve kaynamasını bekleyin; ateşi kısın ve kapağını kapatın ve 40 dk boyunca veya arpa yumuşayıp sakız kıvamına gelinceye kadar hafif ateşte kaynatmaya devam edin.
Armutları ilave edin ve 5 dakika boyunca veya armutlar yumuşayıncaya kadar pişirin; kapağını kapatın ve 10 dakika daha pişirmeye devam edin. Ocaktan alın ve ceviz ve maydanozu ilave edin.