Tatlılar

Tropikal Mango, Ceviz ve Zerdeçallı Smoothie Kasesi

Tropikal Mango, Ceviz ve Zerdeçallı Smoothie Kasesi

Açıklama: Bu tropikal yoğurt bazlı smoothie kasesi taze ve meyvemsi bir lezzete sahiptir. California cevizleri, protein ve fındıksı bir aroma katar.

Toplam Hazırlama Süresi: 10 Dakika
Porsiyonlar: 1
Porsiyon Büyüklüğü: 1

Besin İçeriği

  • Kalori: 460 cal
  • Toplam Yağ: 22 g
  • Doymuş Yağ: 5 g
  • Çoklu Doymamış Yağ:12 g
  • Tekli Doymamış Yağ: 2.49 g
  • Kolesterol: 15 mg
  • Sodyum: 55 mg
  • Karbonhidratlar: 58 g
  • Diyet Lifi: 6 g
  • Toplam Şeker: 39 g
  • Protein: 18 g
  • D Vitamini: 0 mcg
  • Kalsiyum: 50 mg
  • Demir: 2 mg
  • Potasyum: 630 mg

Malzemeler

  • 1/4 su bardağı kabaca doğranmış ve ikiye ayrılmış California cevizi
  • 1/4 çay kaşığı toz zerdeçal
  • 1/2 dilimlenmiş olgun muz
  • 1/2 soyulmuş ve dilimlenmiş (ikiye ayrılmış) olgun mango
  • 2 çay kaşığı taze limon suyu
  • 1 adet (150 gramlık) hindistan cevizli yoğurt

İsteğe Bağlı Meyveler

  • Taze ahududu
  • Yaban Mersini
  • Kızarmış Hindistan Cevizi
  • Misket limonu kabuğu rendesi
  • Çarkıfelek meyvesi

Hazırlanışı

  • 3 yemek kaşığı ceviz, zerdeçal, muz, mangonun çoğu, misket limonu suyu ve yoğurdu küçük bir blender veya mutfak robotuna koyun ve pürüzsüz olana kadar işlemden geçirin. Kaşıkla küçük bir kâseye alın ve üzerine kalan ceviz ve mango dilimlerini ekleyin. İstediğiniz ilave meyvelerle tamamlayın.

Tarifler