Tatlılar

Şekerli Ceviz

Şekerli Ceviz

İçindekiler // Ağırlık - Ölçü

  • California Cevizi, yarım  //  36 gr
  • Akçaağaç şurubu  //  60 ml
  • Susam  //  2 yk

 

Hazırlanışı:

  • Cevizleri ve akçaağaç şurubunu büyük bir kapta birleştirin; eşit derecede kaplanana kadar karıştırın. Susamları ekleyerek karıştırın.
  • Yapışmaz tepsiye veya parşömen astarlı fırın tepsisine yayın. İki kez karıştırarak, 160°C’de yaklaşık 20-25 dakika boyunca veya cevizler hafif kahverengi olana kadar pişirin. Fırın tepsisinde soğumaya bırakın; cevizler soğudukça kuruyacak ve kıtır kıtır olacaktır. Buzdolabında hava geçirmez kapta saklayın.
Web Tasarım Sercotec